- Конституція стаття 5: ПРАВО визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами. Ніхто не може узурпувати державну владу. -

четвер, 8 лютого 2018 р.

Лідеру (керівнику) громадсько-політичної сили


ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ОБ’ЄДНАВЧИЙ КООРДИНАЦІЙНИЙ ЦЕНТР (ВОКЦ)

ШТАБ ОБ’ЄДНАНИХ ГРОМАДСЬКО-ПОЛІТИЧНИХ СИЛ (ОГПС)
м. Київ                                                                                 25 січня 2018 року
Лідеру (керівнику) громадсько-політичної сили
Шановний пане _____________________________

Національне, економічне та соціальне становище України, анексія її територій та неоголошена війна на Сході нашої держави вимагає від кожного з нас дати собі запитання і відповідь – чому так сталося, чому це відбувається і що потрібно зробити, щоби кардинально виправити становище, поки Україна в черговий раз не втратила свою державність, так і не розбудувавши Держави.
Косметичні зміни, які впродовж 26-ти років епізодично проводить Система влади, якій народ на виборах передавав і передає свої повноваження, приводять тільки до погіршення становища, до ще гіршого зубожіння народу і наближення України до останнього – найгіршого місця у світовому рейтингу Держав.
Громадянське суспільство − національно свідоме, згуртоване, структуроване, зможе збудувати справедливу могутню, незалежну, національну Державу.
Ви і Ваша політична сила бачите свій шлях і маєте свою і «єдино вірну» програму кардинального виправлення становища в Україні. Але Ви розумієте і те, що виконати цю програму поодинці у протистоянні з системою, яка привела Державу і суспільство до краху, неможливо.
Ви також розумієте і те, що ніяка політична сила (навіть потужна), ніяке громадсько-політичне об’єднання самостійно неспроможне ні через вибори, ні через інші форми громадсько-політичної боротьбі вирішити цю проблему, а в кращому випадку спроможні лише вирішити сугубо приватні задачі для входження Ваших активістів в стару (дещо кадрово змінену) політичну Систему.
У громадянського суспільства України немає політичної еліти, а є лише цинічна і ненаситна система олігархічно-партійної диктатури.
Суспільству необхідно повернути його гідність і право не на папері, а реально стати господарем і власником своїх національних багатств та повною і єдиною владою у своїй Державі. Але це не можливо виконати, не зробивши першого кроку, а саме: повної і докорінної заміни чужої для народу Системи.
І цей крок пропонує суспільству і Вашій громадсько-політичній силі нова редакція Конституції Народу України, проект якої суспільству і Вашій громадсько-політичній силі пропонує Всеукраїнський об’єднавчий координаційний центр та Штаб об’єднаних громадсько-політичних сил, які є координаторами створення цього проекту і програми зміни конституційним шляхом суспільного устрою в Україні через новий суспільний договір – Конституцію.
Ця всеохопна програма одночасно вирішить і більш вузьку задачу – повну заміну чинної політичної системи незалежно від її партійних кольорів.
Ми готові віддати Вам і Вашій політичній силі керівну роль у здійсненні наданої програми, у тому числі організації і проведенні всеукраїнського референдуму по прийняттю згідно чинного законодавства − нової редакції Конституції Народу України. Ми готові спільно з Вами за круглим столом в кінці лютого 2018 року обговорити всю програму.
Ми чекаємо від Вас відповіді до 20.02.2018 року, а також чекаємо від Вас доповнень і змін до проекту нової редакції Конституції (блог  grom-kozak.16mb.com) – sgo_kongres@ukr.net ;  corsiy@ukr.net ; stepanenko-47@ukr.net 

З повагою,
Співголова ВОКЦ                                проф.Михайло Бугаєць.
та керівник штабу ОГПС

Організатор-координатор по Дніпровській і Запорізькій областях – Володимир Степаненко  Моб. 0970956561; 0501654047; stepanenko-47@ukr.net


Анонс зборів у Дніпрі

Дніпро, вул Троїцька 21Г, кімн 303 (3-й поверх), сб, 10.02.2018р.об11 год. відбудеться нарада лідерів (повноважних представників) громадсько-політичних сил  і політичних партій Дніпра  задля розгляду питання конфедеративного об'єднання громадсько-політичних сил України (ОГПС) з метою організації правової заміни державної Системи олігархічно-партійної диктатури Системою національного солідаризму.

Лідер ініціативи ОГПС України проф. М.Бугаєць (моб. 0678696401); 
Організатор-координатор по Дніпровській і Запорізькій областях В.Степаненко  моб 0970956561; 0501654047.

Немає коментарів:

Дописати коментар