- Конституція стаття 5: ПРАВО визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами. Ніхто не може узурпувати державну владу. -

вівторок, 7 січня 2020 р.

ЗВІДКИ ПОЧАЛАСЯ РУЇНА

10.01.2019, 23:55
Володимир Степаненко, член ради Конгресу громадських обʼєднань України, упорядник і редактор проекту Конституції Народовладдя
Виконувати; вносити зміни; чи міняти чинну Конституцію?
«Про КОНСТИТУЦІЙНИЙ ДОГОВІР-няк»,
«КОНСТИТУЦІЙНИЙ ДОГОВІР
між Верховною Радою України та Президентом України .             Верховна Рада України ….–з одного боку,
та 
Президент України …- з другого боку,
…на основі доброї волі Сторін, … дійшли згоди про таке:
На період до прийняття нової Конституції України організація та функціонування органів державної влади і місцевого самоврядування здійснюються на засадах, визначених Законом “Про державну владу і місцеве самоврядування в Україні”, який Верховна Рада України схвалила 18 травня 1995 року більшістю голосів народних депутатів України, а саме:
Увага перевірено:
Такого закону не існує!! – був схвалений лише його текст!

… Р о з д і л II
Ст6 3й абзац:…Наступні вибори народних депутатів України проводяться за змішаною мажоритарно-пропорційною системою.
Увага: «Єдине джерело влади» не наділяло ВР повноваженнями запроваджувати обрання через списки партії-посередника. За Конституцією кожен громадянин має право вільно обирати і бути обраним!!
Стаття 18. Виключно законами визначаються:
Увага: Цею статтею ряд надважливих питань державного будівництва виводяться з-під конституційної юрисдикції, що надало простір сваволі «дерибану» власності; до кожних виборів – новий закон про вибори і т.д.
Р о з д і л VII
Стаття 55. До складу сільських, селищних, міських, районних та обласних Рад входять депутати, загальна чисельність яких, залежно від кількості населення, що проживає на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці, не може бути меншою семи і більшою 75.
Увага: Ось тут і закладена узурпація організованою меншістю влади над неорганізованою більшістю!!! В 1987 році Павлоградська міська рада налічувала 360 депутатів – на одного партфункціонера припадало 4 робітники. Зараз – 46 депутатів. Чисельність зменшена майже у 8 разів, створено обстановку кулуарності прийняття рішень, щоб прості люди взагалі не могли пройти у ради і завадити «дерибану» за ст13 КУ-96!!

ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ
…До прийняття нової Конституції Сторони не виноситимуть на всеукраїнський референдум, консультативний референ-дум та опитування громадської думки інших питань, крім прийняття нової Конституції України, текст якої буде узгоджений Сторонами.
Увага! Тут взагалі бомба: Цим Конституційним договором передбачалося прийняття «нової Конституції України, текст якої буде узгоджений Сторонами» через референдум, чого взагалі не було зроблено! У нас досі не прийнята «нова Конституція»,
Є ТІЛЬКИ УЗГОДЖЕНИЙ СТОРОНАМИ ТЕКСТ і зараз фактично легітимні лише закони Радянської України!!!
Цей Конституційний Договір набирає чинності з моменту його підписання Президентом України та Головою Верховної Ради України і є відкритим для підписання народними депутатами України.
Голова Верховної Ради України                       Президент України
        Олександр МОРОЗ                                          Леонід КУЧМА»
Увага! На завершення цього свавілля: Цей Конституційний договір прийнятий у неконституційний спосіб – спочатку ЗА ДВОМА ПІДПИСАМИ НАБРАВ ЧИННОСТІ, а потім депутати хочуть – підписують, хочуть – ні (все одно вже «чинний» і без ГОЛОСУВАННЯ У ВЕРХОВНІЙ РАДІ);
А ЗБИРАННЯ ПІДПИСІВ В ІНДИВІДУАЛЬНОМУ ПОРЯДКУ − це можливий тиск погрозами, або ж підкуп грошима, преференціями для бізнесу, і т.д.)

Немає коментарів:

Дописати коментар